Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A furat dintr-un autoturism un laptop și o pereche de pantaloni de schi

0 43

furt auto hot

Poliţiştii clujeni au suprins, în flagrant delict, un bărbat, care ar fi sustras bunuri de circa 8.000 lei dintr-un autoturism parcat în zona centrală a municipiului.

În jurul orei 23:30, în timp ce patrulau pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 1 Poliţie au surprins, în flagrant delict, un bărbat, de 32 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de furt calificat. Pentru prinderea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de sprijinul părţii vătămate şi al unor cetăţeni aflaţi în zonă.

În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că persoana în cauză şi-ar fi însuşit dintr-un autoturism parcat bunuri (laptop, pantaloni de schi, etc.), în valoare de aproximativ 8.000 de lei. Bărbatul ar fi profitat de faptul că vehiculul, parcat în zona centrală a muncipiului, ar fi fost închis, dar neasigurat.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de furt, faptă prevăzută de Codul penal.

POLIŢIA CLUJEANĂ vă recomandă:

• Nu lăsaţi cheile în contact, chiar dacă părăsiţi autovehiculul pentru scurt timp!
• Nu lăsaţi la vedere, în interiorul maşinii, bunuri de valoare (genţi, borsete, aparatură electronică)!
• Nu lăsaţi autovehiculul cu geamurile deschise/ întredeschise când parcaţi!
• Când rulaţi, cuplaţi sistemul de asigurare a portierelor pentru a nu vă fi sustrase bunuri atunci când opriţi la semafor sau în alte zone!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More