Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A furat o ambulanță dar apoi a abandonat-o și a fugit

0 18

ambulantaNEW

Eveniment inedit sâmbătă în Cluj-Napoca. Un bărbat a furat o ambulanță oprită pe margine drumului, a condus-o până la un semafor, după care a fugit.

Un angajat al unei unităţi medicale de pe raza municipiului Cluj-Napoca, a sesizat faptul că, autospeciala pe care îşi efectua serviciul, i-ar fi fost sustrasă de către o persoană de sex masculin. Evenimentul a avut loc azi în jurul orei 13:30.

În fapt, bărbatul, şofer al autospecialei de ambulanţă, a relatat organelor de poliţie faptul că, aflându-se la o intervenţie pe strada Dacia, din municipiul Cluj-Napoca, a lăsat autovehiculul cu motorul pornit şi cu cheia în contact.

În acest context, o persoană de sex masculin care se afla în zonă, s-ar fi urcat în autospecială şi s-ar fi deplasat cu aceasta circa 150 de metri.

Şoferul a reuşit să ajungă autospeciala la semaforul aflat la intersecţia străzilor  Dacia cu Horea. Astfel, a intrat în posesia acesteia, luând cheile din contact, moment în care bărbatul bănuit de săvârşirea faptei, a coborât din autovehicul şi a plecat de la faţa locului.

În urma incidentului, şoferul autospecialei a anunţat organele competente cu privire la cele întâmplate şi şi-a continuat misiunile, neexistând prejudicii în cauză.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs incidentul, precum şi pentru identificarea persoanei în cauză şi luarea măsurilor legale faţă de aceasta.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.