Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A găsit un telefon într-un taxi și l-a făcut al lui

0 87

Polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției municipiului Bistrița au identificat autorul însușirii fără drept a unui bun găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.


În fapt, la data de 13 iulie a.c., în timp ce un bărbat de 39 de ani din municipiul Bistrița se deplasa cu un autoturism taxi, în municipiu, ar fi găsit pe bancheta din spate a acestuia un telefon mobil, pe care și l-ar fi însușit pe nedrept.

Valoarea prejudiciului cauzat, de 3200 de lei, a fost recuperat în totalitate, telefonul fiind restituit persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.Atenție! Conform art. 243(1) din Codul Penal: „Fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităților sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său se pedepsește cu închisoare de la o lună la trei luni sau cu amendă.”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More