Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A împușcat un bivol și s-a ales cu vizita polițiștilor

0 565

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Cluj au efectuat sâmbătă verificări la domiciliul unui deținător legal de arme, ocazie cu care au găsit muniție letală.

Sâmbătă, 20 noiembrie, în baza informațiilor obținute, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Cluj au efectuat verificări la domiciliul unui deținător legal de arme, din comuna Gilău.

Cu această ocazie, polițiștii au constatat faptul că bărbatul deține muniție letală pentru care nu este autorizat, verificările indicând totodată faptul că în urmă cu câteva zile acesta ar fi efectuat uz de armă letală, fără drept, în incinta gospodăriei sale, asupra unui exemplar din specia bovină.

Arma, muniția, tubul rezultat ca urmare a efectuării uzului de armă, precum și pielea aparținând exemplarului din specia bovină au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uz de armă, fără drept și uciderea animalelor, cu intenție, fără drept.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More