Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A încălcat de mai multe ori măsura controlului judiciar. A ajuns în arest

0 100

În urma sesizărilor înainte de către polițiștii Biroului Supravegheri Judiciare instanța a dispus înlocuirea controlului judiciar cu măsura arestării preventive față de un tânăr de 28 de ani, din Mijlocenii Bârgăului.

Astfel, transmit cei de la IPJ Bistrița-Năsăud, tânărul este cercetat pentru comiterea  mai multor furturi, fiind plasat sub control judiciar, însă polițiștii de la Supravegheri Judiciare au constatat faptul că acesta a încălcat, în repetate rânduri, obligațiile impuse.

La data de 24 august, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Sărățel l-au depistat pe bărbat în gara Sărățel, ocazie cu care au constatat faptul că este urmărit la nivel național pentru executarea mandatului de arestare preventivă emis de către Judecătoria Bistrița la data de 21 august.

Judecătoria Bistrița a confirmat mandatul de arestare preventivă, fiind încarcerat de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More