Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A început Electric Castle la Bonțida – FOTO/VIDEO

2 237

someseanul-Electric Castle

Peste 20.000 de pasionați ai muzicii electronice și-au dat întâlnire în acest weekend la Bonțida în județul Cluj. Veniți din toate colțurile țării, dar și din străinătate, tinerii petrec trei zile și trei nopți la cel mai mare festival de muzică electronică din România, Electric Castle Festival.

Într-un peisaj de basm, organizatorii au amenajat domeniul Castelului Banffy de la Bonțida ca să satisfacă toate necesitățile. Timp de trei zile pe cele patru scene de concerte vor urca peste 60 de trupe din țară și din străinătate.

Majoritatea spectatorilor au ajuns încă de vineri la Bonțida, ei urmând să rămână în localitatea clujeană până luni. Cei mai mulți dintre ei s-au cazat chiar pe domeniul castelului, într-un camping special amenajat pe o suprafață de 29.000 de metri pătrați, unde încap mii de corturi. Organizatorii au pregătit şi un parc pentru sporturi extreme şi jocuri, o zonă specială pentru relaxare și hamace, dar și un uriaș food-court.

Aflat la prima ediţie, festivalul va oferi şi proiecţii pe zidurile castelului, expoziţii de fotografie, pictură şi sculptură, prezentări de modă, concursuri şi activităţi distractive.

Vedetele primei seri la festivalul „Electric Castle” au fost Dub Pistols, Stanton Warriors şi Feed Me, dar şi trupele româneşti Quantum Drive, Yellow şi Les Elephantes Bizzares.

Electric Castle se desfășoară pe patru scene: două în curtea castelului în aer liber, una în vechea moară şi una în fostele grajduri.

În această seară, printre cele 30 de trupe care vor urca pe scenă se numără Morcheeba, Șuie Paparude sau ROA. Organizatorii se așteaptă ca în cele trei zile de festival să ajungă la Bonțida peste 25.000 de oameni.

http://www.youtube.com/watch?v=UhG3EF2xFPk

 

Error 190: Invalid OAuth Access Token. Try using the admin panel to re-validate your plugin.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More