Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A încercat marea cu degetul: permis anulat în Ungaria, alt permis fals în Spania

0 50

politia

Aseară, la ora 22.50, pe strada Mihai Eminescu din municipiul Baia Mare a fost oprit pentru control un autoturism condus de un băimărean în vârstă de 27 de ani. Acesta a prezentat poliţiştilor  un permis de conducere eliberat de autorităţile din Ungaria, în baza unui permis de conducere spaniol.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că permisul de Ungaria figurează „anulat” deoarece a fost eliberat în baza unui permis de conducere spaniol fals.

Extinzând cercetările, poliţiştii au mai stabilit că acelaşi conducător auto, aflat vineri seara, 15 august, la volanul unei autoutilitare şi circulând pe strada Mărăşeşti din Baia Mare, a avariat două autoturisme parcate regulamentar. Contrar obligaţiilor legale, acesta nu s-a prezentat la poliţie în termen de 24 de ore pentru întocmirea actelor de constatare. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More