Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

A încercat să scape de polițiști cu ajutorul unei biciclete furate

0 186

Un tânăr din Baia Mare s-a dovedit a fi un hoț nu tocmai iscusit. A fost prins la scurt timp pe chiar bicicleta pe care o furase.

Mersul pe bicicletă are multe beneficii, dar nu şi atunci când alegeţi varianta pedalării unei biciclete furate! În acest mod, un tânăr din Baia Mare s-a ales cu dosar penal pentru furt, la scurt timp de la reuşita distrugerii lanţului antifurt şi sustragerii vehiculului pe două roţi.

Practic, ieri, 11 septembrie, o femeie din Baia Mare i-a sesizat pe poliţişti despre faptul că i-a fost furată bicicleta, care era asigurată cu lanţ antifurt, în dreptul unui imobil de pe strada Podul Viilor. La fața locului s-a deplasat un echipaj de ordine şi siguranță publică care a constatat că bicicleta a fost sustrasă în aproximativ 20 minute, cât timp femeia şi-a lăsat copilul la grădiniţă.

La scurt timp, poliţiştii au depistat un tânăr de 21 de ani care pedala bicicleta pe strada Mihai Eminescu din municipiu. Bicicleta a fost recuperată şi restituită părţii vătămate, iar tânărul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More