Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A închiriat o mașină din Baia Mare. Apoi a furat-o

1 118

Un bărbat de 33 de ani din Bistrița Năsăud a furat o mașină de la o firmă de închirieri din Baia Mare printr-o metodă ingenioasă. Bărbatul a închiriat mașina și apoi a restituit-o însă a contrafăcut cheia de contact. După o lună de zile, tânărul bistrițean a furat cu ajutorul cheii de rezervă mașina dintr-o parcare din Baia Mare.

În urma activităţilor operative efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare a fost identificat un suspect de furt calificat.

Constantin A. de 33 de ani din judeţul Bistriţa Năsăud, în 13 februarie a.c. a închiriat un autoturism de la o societate din Baia Mare. Două zilei mai târziu, el a restituit maşina însă cu o cheie de contact contrafăcută, lucru pe care proprietarul nu l-a observat decât mai târziu.

În noaptea de 15/16 martie, autoturismul a fost sustras din parcarea unui bloc de pe strada Mărăşeşti din Baia Mare. Poliţiştii au demarat activităţile de investigare şi au stabilit că suspect de comiterea furtului este Constantin A.

El a fost reţinut şi ulterior prezentat instanţei care a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More