Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A intrat peste fosta iubită. Reținut acum pentru 24 de ore

0 383

Un tânăr, în vârstă de 28 de ani, a fost reținut 24 de ore. Acesta și-ar fi agresat fosta iubită și este astfel cercetat pentru violare de domiciliu, lovire sau alte violențe.

Polițiștii au reținut pentru 24 de ore un tânăr care a intrat fără drept în locuința femeii cu care avusese în trecut o relație, încălcând astfel ordinul de protecție. De asemenea, cel în cauză este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și  lovire sau alte violențe.

Conform probatoriului administrat, la data de 13 martie a.c., în jurul orei 09:00, tânărul în vârstă de 28 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi pătruns fără drept în locuința unei femei cu care avusese în trecut o relație și ar fi agresat-o.

Cel în cauză avea obligația de a păstra o distanță minimă de 100 de metri față de femeie și locuința acesteia, în baza unui ordin de protecție obținut de aceasta.

Având în vedere cele constatate, polițiștii au dispus prin ordonanță reținerea tânărului pentru 24 de ore.

Acesta este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de nerespectare a hotărârii judecătorești, violare de domiciliu și lovirea sau alte violențe.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More