Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A lovit cu pumnul parbrizul autoturismului poliției de frontieră

0 47

arestat-catuse

La data de 07 decembrie 2014, la ora 00.40, Poliția Orașului Borșa s-a sesizat că un bărbat de 42 de ani din localitate a lovit cu pumnul parbrizul autoturismului poliției de frontieră, care s-a fisurat.

Incidentul s-a petrecut în timp ce poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţie de Frontieră Vișeu de Sus se aflau în desfăşurarea unei acţiuni pe DN 18, în centrul orașului Borșa, împreună cu poliţişti din cadrul Poliției Orașului Borșa.

În urma analizării acestor aspecte cu procurorul de caz, Poliţiştii Oraşului Borşa au întocmit dosar penal în care bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Totodată, bărbatul a formulat plângere scrisă în cadrul aceluiaşi dosar penal, prin care solicită cercetarea lucrătorilor poliției de frontieră sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și abuz în serviciu, menționând că a fost călcat peste piciorul drept cu roata autovehiculul poliției de frontieră.

Poliţiştii continuă activităţile de cercetare şi investigare urmând ca la finalizarea lor să propună măsuri legale.

La data producerii evenimentului, bărbatul se afla sub control judiciar, măsura preventivă fiind luată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus într-un  dosar penal privind săvârșirea, la data de 18 octombrie 2014, a infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 11 noiembrie 2014 dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus cu propunerea de trimitere în judecată.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More