Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A lovit-o cu parul în cap până şi-a dat duhul

0 47

criminalistiI

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului V.V, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi lovire sau alte violenţe.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt

În data de 01 iunie 2013, pe fondul unui conflict cu victima R.G., inculpatul V.V a exercitat cu intenţie acte de violenţă asupra acesteia, lovind-o cu un par ascuţit de dimensiuni mari în zona capului, cauzându-i leziuni traumatice grave, în urma cărora a decedat. În aceleaşi circumstanţe, inculpatul a exercitat acte de violenţă asupra părţii vătămate Z.G.D., cauzându-i leziuni corporale ce au necesitat pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Maramureş.

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More