Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A murit înțepat de viespi

0 1.221

Un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost atacat de o familie de viespi.

Sfârșit dureros pentru un bărbat de 43 de ani din localitatea Pericei, județul Sălaj. Acesta, în timp ce lucra la o subforare de drum, ar fi intrat într-o curte pentru a bea apă. Conform agerpres.ro bărbatul ar fi deschis capacul fântânii moment în care a fost atacat de o familie de viespi.

Se pare că bărbatul suferea de alergie și ar fi decedat din cauza mușcăturilor de viespe.

„Un muncitor de la o firmă de construcţii făcea o subforare de drum şi a intrat la un cetăţean în curte să bea apă. Cum a deschis fântâna – proprietarul nu prea foloseşte fântâna, pentru că are hidrofor – o familie de viespi care era acolo l-a atacat. Vreo şapte viespi l-au înţepat, colegii imediat l-au urcat în maşină să-l ducă la spital, dar, din păcate, bărbatul avea alergie şi a decedat”, a declarat pentru agerpres.ro primarul comunei Pericei, Bocidai Csaba.

În urma incendiului pompierii voluntaru au distrus prin ardere cuibul de viespi din fântână, iar poliţia efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a petrecut incidentul soldat cu decesul bărbatului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More