Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A murit pe loc după ce a căzut de la etajul 3

0 58

sinucidere-aruncat-sarit-etaj

Un bărbat de 47 de ani și-a pierdut viața chiar în fața blocului în care locuia, după ce a căzut de la etajul al treilea.

Bărbatul s-a întors aseară acasă de la muncă, însă nu a reușit să intre în propriul apartament din cauză că i s-a rupt cheia în yala de la ușă. Nefiind la prima pățanie de acest gen, bărbatul a apelat la ajutorul vecinilor de la etajul trei pentru a escalada pe balcon la etajul al doilea unde locuia.

Din nefericire pentru el, bărbatul a alunecat și a căzut în fața blocului de la o înălțime de aproape șapte metri. Conform ztv.ro, bărbatul a murit pe loc. Incidentul s-a petrecut în cartierul Dumbrava din Zalău.

Polițiștii ajunși la fața locului au demarat imediat o anchetă, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Vecinii spun că bărbatul a mai escaladat și cu alte ocazii balconul, din cauză că nu a reușit să intre în propriul apartament, dar de această dată, aventura i-a fost fatală.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More