Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A murit unul dintre cei mai cunoscuți crainici TV

0 41

florin mitu

Unul dintre cei mai cunoscuți crainici ai Televiziunii Române, Florin Mitu, s-a stins din viață miercuri, în urma unei grele și îndelungate suferințe.

În toamna lui 2014, Florin Mitu suferise un accident vascular cerebral şi a fost internat în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca. A fost externat, dar de atunci a avut mereu nevoie de îngrijiri medicale.

Înainte de 1989, Florin Mitu prezenta aproape seară de seară Telejurnalul de la TVR. Fost coleg cu alte nume mari ale televiziunii, ca Nicolae Melinescu, Delia Budeanu sau Sanda Țăranu, Florin Mitu a renunţat la micul ecran şi a devenit profesor de jurnalism, cariera sa în lumea televiziunii fiind din ce în ce mai discretă, înainte de a se pensiona, în 2009.

Florin Mitu va fi înmormântat vineri sau sâmbătă, la Cimitirul Evanghelic Bellu, a declarat soţia lui Florin Mitu, Marilena Mitu, la România TV, explicând că data funeraliilor va fi fixată în funcţie de sosirea fiului lor din Statele Unite ale Americii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More