Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A patra etapa a Campionatului National de Raliuri se va desfasura la Cluj-Napoca

0 41

Keleti_Ponta2
A patra etapa a Campionatului National de Raliuri “Dunlop”,  Autoworld Transilvania Rally 2013, se va desfasura la Cluj, in perioada 20-22 iunie. Organizatorii isi propun sa reediteze succesul de anul trecut al evenimentului si sa readuca cat mai mult publicul pe probele speciale. Transilvania Rally 2012 a fost desemnat de Federatia Romana de Automobilism sportiv “Cel mai bine organizat raliu din Campionatul National de Raliuri Dunlop”.

Raliul va debuta joi, 20 iunie, cu prezentarea festiva a echipajelor si a automobilelor de concurs in Piata Unirii din centrul Clujului. Vineri, 21 iunie, este o zi dedicata in intregime publicului si spectacolului.

“Supespeciala Faget” revine si anul acestam iar ca spectacolul sa fie total, vor fi doua treceri pe aceasta proba mixta, una la lumina zilei, cu startul la ora 19:43 si una noaptea, la lumina farurilor, cu startul la 22:06, intre ele fiind programata o superspeciala la Polus Center.  In cea mai interesanta parte a specialei “Faget”, unde poate fi urmarita evolutia concurentilor atat pe asfalt cat si pe macadam, va fi organizata o zona pentru spectatori, cu spatii de gratare.

Sambata, 23 iunie, sunt programate probele “de casa”, care vor face, cu siguranta diferenta: clasicele probe de asfalt Tarnita (de la Barajul Tarnita pana in Marisel) si Dangau (din Rasca  pana in Capusul Mic).

Seara, spectacolul se muta in parcarea Polus Center, unde , de la ora 18,25 se va desfasura o noua proba super-speciala care va si inchide raliul,  iar festivitatea de premiere va avea loc la finalul acestei probe, de la ora 21,30.

In total Autoworld Transilvania Rally 2013 powered by Lubexpert are programate 10 probe speciale, insumand 139,1 kilometri, lungimea totala a traseului masurand 449,1 kilometri.

Autoworld Transilvania Rally 2013 powered by Lubexpert este organizat cu sprijinul Primariei si al Consiliului Local Cluj-Napoca, Consiliului Judetean Cluj  si  este sustinut de partenerul oficial  Autoworld  distribuitor Volkswagen si Audi,  Lubexpert distribuitor oficial Mobil 1, Banca Transilvania, Groupama,  Polus Center Cluj, Porsche Finance Group, CM Jeler, Grand Hotel Napoca, Holcim, Publisys, Webleaf.

 

sursa foto: www.motorsportnews.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More