Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A patruns intr-un bar pentru a fura, dar s-a imbatat si a adormit

0 82

politie1

În urma activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din Sighetu Marmaţiei au identificat suspecţii unui caz de furt din curtea unei locuinţe din municipiu.

În luna mai, cei doi suspecţi, C.M în vârstă de 19 şi D.B. în vârstă de 21 de ani, au sustras mai multe pachete cu produse cosmetice din curtea unui imobil de pe strada Libertăţii. În urma extinderii cercetărilor s-a constatat că cei doi au comis mai multe furturi pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei. Ei vor fi prezentati Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei cu propunere de arestare preventivă.

Un alt suspect de furt a fost identificat ieri de poliţiştii din Remetea Chioarului. În seara zilei de 23 iulie suspectul, în vârstă de 23 de ani din Baia Mare, a pătruns prin efracţie în barul părţii vătămate de unde a sustras mai multe sticle de vin, pe care le-a consumat în locuinţa acesteia, aflată în prelungirea barului. Ameţit de alcool, bărbatul a adormit în locuinţă, iar a doua zi când a auzit că proprietara a venit la domiciliu, s-a ascuns în podul casei. Cercetările poliţiştilor au stabilit că, pe timpul cât s-a aflat în imobil, suspectul a tăiat zece ţevi din cupru de diferite dimensiuni cu intenţia de a le valorifica. Acesta este cercetat acum pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere şi furt calificat.

Poliţiştii din Baia Sprie au fost sesizaţi ieri, la ora 11.40, despre faptul că într-o locuinţă din Satu Nou de Sus două femei au fost surprinse de proprietară după ce au sustras suma de 450 de lei dintr-o poşetă aflată în holul locuinţei. Echipa de siguranţă publică deplasată la faţa locului a identificat suspectele: L.S. din Baia Mare şi L.C. din Sălaj, ambele în vârstă de 22 de ani. Acestea nu au recunoscut săvârşirea furtului, însă în urma efectuării percheziţiei banii au fost găsiţi sub haina bebeluşului pe care una dintre ele îl ţinea în braţe. Banii au fost restituiţi părţii vătămate iar cele două sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More