Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A patruns mascat in locuinta si a talharit-o

0 47
Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului Z.A.M., pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt:

În data de 19 august 2013, în jurul orelor 13.00, inculpatul Z.A.M., folosind o cagulă pentru a se masca, a pătruns în locuinţa părţii vătămate C.M., situată în municipiul Baia Mare, judeţul Maramureş şi, folosind violenţe, a deposedat-o pe partea vătămată de diverse bunuri, obiecte din aur, portmoneu în care se aflau acte de identitate şi card bancar, precum şi suma de 250 de lei, cauzându-i acesteia şi leziuni corporale, care au necesitat pentru vindecare 30-35 de zile îngrijiri medicale. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Baia Mare.

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More