Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A pătruns pe ROȘU și a LOVIT DOUĂ MINORE de 14 ani

0 30

accident Dej Avr Iancu (2)

Ieri, pe strada Moţilor din municipiul Cluj-Napoca, la intersecţie cu strada George Coşbuc, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a două persoane.

În fapt, o femeie de 29 de ani din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Moţilor dinspre strada Calea Mănăştur, la intersecţie cu strada George Coşbuc, ar fi pătruns pe culoarea roşie a semaforului electric, neacordând prioritate de trecere unor minore.

Acestea s-ar fi angajat regulamentar în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a celor două minore, ambele în vârstă de 14 ani, din localităţile Cluj-Napoca şi Floreşti.

Poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor care se impun.

*Un alt accident, produs tot din aceeași cauză – a pătruns pe culoarea roșie a semaforului – s-a produs aseară pe strada Gheorghe Bariţiu din municipiul Cluj-Napoca, la intersecţie cu Piaţa Mihai Viteazu.  În fapt, un bărbat de 53 de ani din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gheorghe Bariţiu, la intersecţie cu Piaţa Mihai Viteazu, ar fi pătruns pe culoarea roşie a semaforului electric, intrând în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar prin Piaţa Mihai Viteazu, dinspre strada Traian.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a unei femei de 75 de ani din Cluj-Napoca, pasageră în primul autoturism şi avarierea a două autoturisme.

Valoarea pagubelor materiale este de aproximativ 9.000 lei.

Poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor ce se impun.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More