Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A plecat la cumpărături, dar a rămas fără portofel

0 222

O femeie s-a trezit cu portofelul lipsă în timp ce se afla la cumpărături.

Poliţiştii din Baia Mare au întocmit dosar penal şi desfăşoară cercetări după ce au fost sesizaţi cu privire la comiterea unui furt din supermarket, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Astfel, afirmă acesta, o femeie din municipiu a reclamat că în timp ce se afla la cumpărături, persoane necunoscute au profitat de neatenția sa şi i-au furat portofelul din geanta care se afla în coșul de cumpărături.

Ulterior, de pe unul dintre cardurile care se aflau în portmoneu a fost sustrasă suma de 2000 de lei.

Pentru a nu deveni victime, fiţi atenţi la bunurile dumneavostră chiar şi atunci când vă aflaţi la cumpărături. Mai ales când este aglomeraţie, geanta sau portmoneul lăsate în coşul de cumpărături pot fi cu uşurinţă sustrase de persoanele cu preocupări infracţionale.

Iar în cazul în care constataţi că v-a fost sustras cardul, informaţi de urgenţă reprezentanţii unităţii bancare pentru a-l bloca! Precauţia vă poate scuti de neplăceri! notează cei de la IPJ Maramureș.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More