Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A promis apartamente în chirie. A luat banii și a plecat

0 442

Un bărbat a comis 21 de fapte de înșelăciune. S-a folosit de festivalul Untold pentru a promite chirii.

Biroul de presă al IPJ Cluj transmite că, la data de 11 septembrie, poliţiştii din Cluj-Napoca au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 34 de ani din același municipiu. Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune.

Bărbatul este bănuit că în perioada  27 ianuarie – 24 iunie 2019, folosind anunţuri prin internet privind închirierea unor apartamente cu ocazia festivalului Untold 2019, a indus în eroare mai multe persoane de la care a încasat diverse sume de bani, promiţându-le închirierea unor apartamente pe perioada festivalului.

La momentul în care persoanele interesate s-au prezentat la adresa respectivă, folosindu-se de diferite pretexte mincinoase, bărbatul nu le-a mai pus la dispoziţie apartamentele. Prejudiciul cauzat de acesta se ridică la suma 30551 de lei şi 550 de euro şi nu a fost recuperat.

La expirarea perioadei de reţinere, bărbatul va fi prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More