Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A provocat un accident și a fugit de la fața locului

0 31

tir blocat iclod 2

Ieri, pe raza localităţii Unguraş, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea uşoară a unei persoane. Ulterior impactului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, neanunţând organele de poliţie.

La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 03:00, un tânăr de 22 de ani, din Unguraş, în timp ce conducea autoturismul pe raza localităţii de domiciliu, a acroşat un bărbat care s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a drumului, prin loc nemarcat şi neprevăzut cu indicator.
În urma impactului, conducătorul auto a transportat victima la domiciliul acesteia, neanunţând organele de poliţie despre producerea accidentului.
Ulterior, în jurul orei 12:00, victima, un bărbat de 37 de ani, din Unguraş, s-a prezentat la Spitalul Municipal Dej pentru a i se acorda îngrijiri medicale, context în care au fost anunţaţi şi poliţiştii despre producerea accidentului.
În urma acestui incident, poliţiştii au identificat conducătorul auto, urmând a fi luate măsurile care se impun faţă de acesta.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More