Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A refuzat probele biologice și le-a dat polițiștilor o identitate falsă

0 54

sofer beat alcool volan

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus trimiterea în judecată a inculpatului GHITA CIPRIAN IOAN, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de refuz de a se supune recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi fals privind identitatea.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt:

În data de 26 februarie 2013, inculpatul Ghita Ciprian Ioan a condus pe drumurile publice un autoturism şi după ce a produs un accident rutier, a refuzat să se supună recoltării probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, atribuindu-şi totodată o identitate falsă în faţa organelor de cercetare penală. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Baia Mare.

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More