Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A scăpat teafăr după ce mașina lui a fost lovită de tren

0 39

Un bărbat de 39 de ani se poate considera extrem de norocos după ce a scăpat fără nicio rană dintr-un accident feroviar. Bărbatul era în mașină la ieșirea din Beclean spre Figa, dar a oprit prea aproape de trecerea la nivel cu calea ferată și autoturismul a fost acroșat de un tren personal.

Accidentul a avut loc luni dimineață la ieșire din Beclean înspre Figa, unde trecerea la nivel cu calea ferată este amplasată destul de riscant. Bărbatul s-a apropiat prea mult de liniile de cale ferată pentru a se putea asigura înainte de a trece, moment în care mașina sa a fost lovită de un tren personal.

Din fericire, bărbatul de 39 de ani din localitatea Borleasa a scăpat fără nicio zgârietură, dar cu o spaimă cât pentru toată viața. Mașina lui a fost însă distrusă.

„Pompierii militari au intervenit pentru deconectarea bornelor de la acumulatori, pentru curăţarea carosabilului dar şi a elementelor de caroserie care s-au împrăştiat în urma impactului. Maşina a fost avariată în proporţie de circa 40 la sută însă din fericire nu au fost înregistrate victime omeneşti”, a declarat pentru Bistriţeanul.ro purtătorul de cuvânt al ISU BN, plt. Marius Rus.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More