Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A sfidat organele judiciare si a fost retinut

0 44

politia11

Un bărbat suspect de săvârşirea infracţiunilor de sfidare a organelor judiciare şi împiedicarea sub orice formă a organului de menţinere a ordinii publice de a-şi îndeplini obligaţiile de serviciu privind luarea măsurilor necesare pentru menţinerea ori restabilirea ordinii publice a fost reţinut pentru 24 ore.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au dispus începerea urmăririi penale faţă de un bărbat de 37 ani, din comuna Aiton, acesta fiind suspectat de săvârşirea infracţiunilor de sfidare a organelor judiciare şi împiedicarea sub orice formă a organului de menţinere a ordinii publice de a-şi îndeplini obligaţiile de serviciu privind luarea măsurilor necesare pentru menţinerea ori restabilirea ordinii publice.

În fapt, în data de 26 noiembrie, în jurul orei 20:20, suspectul a adresat expresii şi cuvinte jignitoare unui agent de poliţie care întocmea procesul-verbal de contravenţie pe numele unui bărbat de 47 ani, din municipiul Turda, pentru încălcarea prevederilor H.C.L. 149/2009, privind unele măsuri referitoare la oprirea, staţionarea şi parcarea neregulamentară pe domeniul public sau privat al municipiului Cluj-Napoca.

Suspectul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More