Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A sfidat organele judiciare si a fost retinut

0 25

politia11

Un bărbat suspect de săvârşirea infracţiunilor de sfidare a organelor judiciare şi împiedicarea sub orice formă a organului de menţinere a ordinii publice de a-şi îndeplini obligaţiile de serviciu privind luarea măsurilor necesare pentru menţinerea ori restabilirea ordinii publice a fost reţinut pentru 24 ore.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au dispus începerea urmăririi penale faţă de un bărbat de 37 ani, din comuna Aiton, acesta fiind suspectat de săvârşirea infracţiunilor de sfidare a organelor judiciare şi împiedicarea sub orice formă a organului de menţinere a ordinii publice de a-şi îndeplini obligaţiile de serviciu privind luarea măsurilor necesare pentru menţinerea ori restabilirea ordinii publice.

În fapt, în data de 26 noiembrie, în jurul orei 20:20, suspectul a adresat expresii şi cuvinte jignitoare unui agent de poliţie care întocmea procesul-verbal de contravenţie pe numele unui bărbat de 47 ani, din municipiul Turda, pentru încălcarea prevederilor H.C.L. 149/2009, privind unele măsuri referitoare la oprirea, staţionarea şi parcarea neregulamentară pe domeniul public sau privat al municipiului Cluj-Napoca.

Suspectul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.