Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A șterpelit un telefon în valoare de 4.600 de lei. Hoața, chemată periodic la curățenie

0 789

Un băimărean s-a trezit fără telefonul mobil, un accesoriu în valoare de 4.600 de lei, telefon șterpelit de chiar femeia chemată pentru servicii de curățenie.

Un băimărean a fost tras pe sfoară de femeia pe care o chema frecvent pentru servicii de curățenie. Așadar poliţiştii au identificat o tânără, de 26 de ani, care a furat un telefon mobil în valoare de 4.600 de lei, transmit cei de la IPJ Maramureș.

La începutul acestei săptămâni băimăreanul i-a sesizat pe poliţiştii de investigaţii criminale Baia Mare că a rămas fără telefonul mobil. Primele cercetări au pus în lumină că bănuită de comiterea faptei este o persoană care venea periodic să-i facă curăţenie şi căreia i-a acordat toată încrederea, deşi ştia foarte puţine lucruri despre ea.

Pista pe care au pornit poliţiştii în momentul în care au început să investigheze cazul a fost una corectă, documentările acestora conducându-i la identificarea autoarei furtului: o tânără de 26 de ani din municipiu. Aceasta este acum cercetată de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsuri legale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More