Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A supraviețuit execuției și va fi spânzurat din nou… după ce-și revine

3 100

Un iranian în vârstă de 37 de ani a supraviețuit miraculos după ce a fost executat la moarte prin spânzurare. Autoritățile așteaptă acum să-și revină pentru a-l spânzura din nou.

Iranianul a fost condamnat la moarte pentru trafic de droguri și a fost executat la începutul acestei luni în închisoarea Bojnurd, provincia Khorasan.

La 12 minute după ce gardienii i-au trecut laţul în jurul gâtului, medicii au pronunţat decesul şi au trimis trupul bărbatului la morgă. În următoarea zi, la morgă, unul dintre angajaţi a observat că folia de plastic ce îl acoperea pe Alizera era aburită, ceea ce însemna că bărbatul era încă în viață.

Acesta a fost dus de urgenţă la spitalul din Bojnurd, iar autorităţile iraniene îl aşteaptă acum să se recupereze pe deplin pentru a-l spânzura din nou.

Activiştii pentru drepturile omului sunt de părere că Alireza ar trebui cruţat. De cealaltă parte, justiţia iraniană susține că bărbatul a fost condamnat la moarte, nu la spânzurare, motiv pentru care trebuie executat iar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More