Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A tâlhărit un copil de 12 ani pentru un telefon

0 108

suspect-furt-arestat

Poliţiştii clujeni au depistat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat suspectat că ar fi tâlhărit un minor în Cluj-Napoca.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat şi reţinut în 29 aprilie, pentru 24 de ore, un bărbat, de 20 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de tâlhărie.

În fapt, la data de 30 martie, în jurul orei 19:30, tânărul ar fi acostat un minor, de 12 ani, pe strada 21 Decembrie 1989, din Cluj-Napoca, solicitându-i telefonul pentru a efectua un apel. Ulterior, persoana în cauză l-ar fi ameninţat pe posesorul bunului cu acte de violenţă pentru a păstra telefonul.

Prejudiciul reclamat de partea vătămată este de aproximativ 1.200 de lei.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale. Totodată, la data de 29 aprilie a.c., instanţa competentă a dispus faţă de tânăr măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Poliţia Clujeană vă recomandă să evitaţi să vă expuneţi copiii unor pericole, acceptând ca ei să poarte asupra lor la şcoală sau pe stradă bunuri cu valoare mare, precum bijuterii, telefoane mobile scumpe, etc.

Sfătuiţi-vă copiii să nu se lase atraşi în locuri izolate de către persoane necunoscute, indiferent de pretextul folosit de acestea.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More