Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A tras cu ARMA într-un local din CLUJ-NAPOCA

0 55

[tweet][Google][follow id=”Someseanul” size=”large” count=”true” ]Cadavru descoperit mort Dej (2)

Ieri, un bărbat în vârstă de 42 de ani din Cluj-Napoca a sesizat Dispeceratul Poliţiei, prin apelarea numărului de urgenţă 112, despre faptul că în cursul dimineţii, în jurul orei 08:30, persoane necunoscute i-ar fi sustras o armă neletală din incinta unui local public, din municipiul Cluj-Napoca.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că, în noaptea de 27 spre 28 aprilie, bărbatul ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu mai multe persoane întâlnite în incinta unui local public din municipiul Cluj-Napoca, iar în urma unor neînţelegeri, ar fi intrat în conflict cu acestea.

În acest context, bărbatul s-ar fi deplasat la domiciliu de unde a luat un pistol cu proiectile din cauciuc pe care îl deţinea legal şi s-a întors în local unde a executat un foc de avertizare, în plan vertical, fără a fi rănită vreo persoană.

Bărbatul a fost deposedat de armă de către o altă persoană aflată în localul public care a luat pistolul şi a părăsit incinta localului, arma fiind recuperată ulterior de poliţişti.

S-a stabilit că este vorba de un bărbat de 29 de ani din Cluj-Napoca, faţă de care poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării şi sustragerea armelor sau muniţiilor.

Totodată, bărbatul de 42 de ani este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de armă neletală, din categoria celor supuse autorizării, fără drept.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More