Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

A violat fiicele minore ale concubinei sale. A încercat să o violeze și pe sora acesteia, minoră în vârstă de 12 ani

0 2.568

Caz revoltător în județul Cluj unde un bărbat a violat două minore și a încercat să violeze și o altă copilă, de 12 ani.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 2 august, în urma unei sesizări privind comiterea unor fapte de agresiune sexuală asupra unor minore, polițiștii au demarat de îndată verificări pentru clarificarea situației și luarea unor măsuri ferme.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin, în colaborare cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Cluj și reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului, sub coordonarea procurorului de caz, a rezultat că un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Mănăstireni, ar fi întreținut raporturi sexuale cu două minore – fiicele concubinei sale.

De asemenea, bărbatul ar fi încercat să întrețină relații sexuale și cu sora concubinei sale, o minoră în vârstă de 12 ani. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului. În baza probatoriului administrat, la data de 2 august, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbat. Ulterior, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More