Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A violat o minoră de 10 ani, iar apoi a ştrangulat-o. A participat la căutări pentru a nu trezi suspiciuni

0 52

violator-abuz sexual-minora

Ieri, în jurul orelor 23:45, Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile, pe inculpatul D.O., în vârstă de 23 ani, reţinându-se în sarcina acestuia săvârşirea infracţiunii de viol şi omor calificat.

În data de 06.10.2013 a convins minora D.V.P., în vârstă de 10 ani, să-l însoţească până la o colibă improvizată, loc în care a întreţinut, prin constrângere, raport sexual cu aceasta, după care a strangulat-o, sperând ca în acest mod violul să nu fie descoperit, după care a aruncat cadavrul.

Mai mult decât atât, în perioada 06- 10 octombrie 2013 a participat zilnic la acţiuni de căutare a minorei, pentru a nu trezi suspiciuni organelor de poliţie şi aparţinătorilor victimei. Tribunalul Satu Mare a emis în cauză mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More