Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A vrut doar să-și repare gardul casei. A rămas și cu banii dați și fără „meseriaș”

0 96

O femeie, victimă a unei înșelăciuni în luna iunie a acestui an, și-a găsit acum dreptatea. Un tânăr este cercetat pentru un prejudiciu de 600 de lei.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, la data de 28 octombrie, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat un bărbat de 25 de ani, din Bistrița, bănuit de comiterea unei înșelăciuni.

Din cercetările efectuate de oamenii legii a rezultat faptul că, în luna iunie 2019, fiind contactat de o femeie pentru efectuarea unei lucrări la gardul proprietății sale, ar fi primit în avans suma de 1000 de lei Din această sumă, 800 de lei au fost pentru materialele necesare și 200 de lei avans pentru manoperă.

Ulterior, după ce i-a prezentat femeii bonul pentru materialele achiziționate, a mai solicitat și primit suma de 200 de lei pentru materiale. Tânărul a început lucrarea, însă la scurt timp a și abandonat-o, cu promisiunea că îi va returna banii, după care nu i-a mai răspuns femeii la telefon.

Prejudiciul cauzat, în valoare de 600 de lei, a fost recuperat în totalitate, iar tânărul este acum cercetat de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More