Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A X-a ediţie a HiperParadei Animalelor | Duminică, 13 mai, la Hipermarketul Cora Cluj

0 319

Duminică, 13 mai, va avea loc a X-a ediție a HiperParadei Animalelor, eveniment organizat cu prilejul “Zilei Internaţionale a Câinilor de Salvare” şi a „Zilei Jandarmeriei Ardelene”.

Duminică, 13 mai a.c., Hipermarketul Cora Cluj împreună cu  Asociaţia pentru Câini de Salvare Transilvania si Inspectoratul de Jandarmi Judetean Cluj vă invită la cea de-a X-a ediţie a HiperParadei Animalelor, eveniment organizat cu prilejul “Zilei Internaţionale a Câinilor de Salvare” şi a „Zilei Jandarmeriei Ardelene”.

Astfel, între orele 11.00-16.30, peste 100 de câini din cele mai diverse rase promit să vă încânte cu talentele lor.

Veţi putea urmări câinii de serviciu ai Jandarmeriei şi Poliţiei simulând acţiuni de intervenţie, câini de salvare în acţiuni de  căutare, demonstraţii de disciplină, pază şi apărare, dogdancing, agility şi mai ales o extraordinară paradă a raselor.

Reprezentanții școlilor de dresaj clujene vor face demonstrații de disciplină, pază, apărare, agility, dogdancing şi vor da sfaturi şi informaţii despre dresajul canin şi programele de dresaj pe care le desfăşoară pentru clujeni.

Asociaţia Chinologică Napoca a Judetului Cluj va fi şi ea reprezentată de peste douăzeci de crescători clujeni care vor încânta vizitatorii cu o extraordinară paradă a raselor, aceştia având ocazia de a afla direct de la crescători care sunt particularităţile fiecărei rase, ce înseamnă un câine de calitate şi de unde poate fi acesta achiziţionat.

Programul va include și o inedită paradă a câinilor fără stăpân, aflați în grija Asociației pentru protecția necuvântătoarelor Arca lui Noe, aceștia fiind disponibili pentru adopție.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More