Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Abonamentele Untold se vând ca pâinea caldă. Biletele de o zi, de săptămâna viitoare

0 89

Organizatorii Untold Festival, cel mai mare festival de muzică din România, anunță scoaterea la vânzare a încă 10.000 de abonamente, după ce ieri 7.000 s-au vândut deja.

”Interesul publicului din România pentru concertul lui Robbie Williams de la UNTOLD a fost unul mare! Deși organizatorii au anunțat că se vor pune în vânzare doar 5000 de abonamente, peste 7000 de oameni atât din țară cât și din străinătate și-au achiziționat un abonament pentru ediția aniversară din acest an.

Astăzi, 6 iunie, vor fi puse în vânzare 10.000 de abonamente disponibile pentru UNTOLD 2019, la prețul de 159 de euro plus taxe. Acestea pot fi achiziționate atât de pe untold.com, dar și de la resaleri autorizați care pot fi consultați pe site-ul festivalului”, anunță organizatorii

Pentru cei care doresc doar bilete de o zi la festivalul Untold, organizatorii anunță că acestea pot fi achiziționate începând de săptămâna viitoare.

”Începând de marți, 11 iunie, vor fi puse în vânzare și biletele de 1 zi. Până în prezent, pentru ediția din acest an s-au vândut 67.000 de abonamente”, mai spun reprezentanții Untold.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More