Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Absolvenții clasei a XII-a și-au luat adio de la colegi, profesori și anii de liceu – FOTO/VIDEO

0 129

festivitate absolvire Andrei Muresanu Dej

Cu lacrimi în ochi și multe emoții, absolvenții de liceu din Dej au fost actorii principali ai festivităților de încheiere de an școlar pentru absolvenții claselor a XII-a.

Alături de profesori și diriginți, cei care le-au călăuzit pașii în ultimii patru ani, împreună cu părinți, rude și prieteni, absolvenții claselor a XII-a de la liceele din Dej și-au luat adio de la anii de liceu, privind cu speranță și încredere spre viitor.

Curtea Colegiului Național ”Andrei Mureșanu” din Dej a fost azi la prânz plină până la refuz de mulțimea venită să asiste la festivitatea de închiere a anului școlar pentru absolvenți.

Primarul Costan Morar, deputatul Cornel Itu, comandantul Poliției Municipiului Dej, Mariana Ilieș, consilierul județean Vasile Sălătioan, dar și protopopul Dejului, Ioan buftea, au fost alături de absolvenții de liceu ai Colegiului Național ”Andrei Mureșanu”, transmițându-le felicitări și succes pentru viitor.

În cadrul festivității de azi au fost felicitați elevii premianți, cei care au participat la olimpiadele școlare și au obținut rezultate deosebite, dar și cei care au purtat cu mândrie numele liceului și al Dejului la concursurile și festivalurile naționale și internaționale.

Manifestări asemănătoare, în care s-au împărțit felicitări, zâmbete emoționante, dar și munți de flori, au avut loc azi la toate instituțiile de învățământ liceale din oraș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.