Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Accident de muncă la fabrica Sortilemn din Gherla – FOTO/VIDEO

0 174

someseanul-Sortilemn Gherla

Un accident de muncă a avut loc în această seară la o fabrică de prelucrare a lemnului din Gherla. Un bărbat a fost rănit.

Din primele informații primite de la fața locului, unul dintre angajații Sortilemn Gherla și-a prins un picior la una dintre benzile transportoare pe care sunt transportații buștenii.

La fața locului a fost solicitată și intervenția unei ambulanțe pentru a acorda îngrijiri medicale angajatului rănit. Tot la fabrica din Gherla au ajuns și polițiștii, care se află în incinta unității și efectuează cercetări.

Angajatul rănit, un bărbat în vârstă de 42 de ani din Fizeșu Gherlii, și-a prins piciorul la o bandă transportoare a centralei. Colegii acestuia au oprit imediat utilajul din funcționare. Bărbatul a fost transportat la spitalul din Gherla, urmând ca în cursul acestei seri să fie transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca.

Potrivit medicilor de la Ambulanța Gherla, bărbatul a suferit o fractură deschisă, fiind în afara oricărui pericol de a-și pierde piciorul. De asemenea, rănile suferite nu i-au pus viața în pericol.

Urmează ca polițiștii criminaliști care au efectuat cercetări la fața locului, dar și inspectorii ITM să stabilească ce s-a întâmplat cu exactitate și care sunt măsurile care se impun.


Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More