Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

EXCLUSIV. Accident de muncă la Fujikura. Un bărbat a ajuns la spital

1 321

someseanul-fujikura dej

Un angajat al fabricii Fujikura a ajuns în această dimineaţă la Spitalul Municipal Dej după ce a fost rănit în zona ochilor.

Un apel la 112 a anunţat în această dimineaţă, în jurul orei 7, că un muncitor de la Fujikura are nevoie de îngrijiri medicale de specialitate. Pe strada Henri Coandă a fost trimisă imediat o ambulanţă de la Dej. Se pare că muncitorul în vârstă de 58 de ani s-a lovit la ochi cu un terminal din fier, suferind un traumatism ocular.

Echipajul medical a preluat victima şi a transportat-o la Spitalul Municipal Dej. Muncitorul a fost trimis mai departe, la Cluj Napoca, pentru investigaţii suplimentare.

A fost deschisă o anchetă în acest caz, pentru a se stabili dacă la originea accidentului a fost neglijenţa muncitorului sau nerespectarea de către angajator a regulilor de securitate la locul de muncă.

ACTUALIZARE:

“În acest moment nu ştim dacă vom cerceta evenimentul sub aspectul unui accident de muncă. În funcţie de complexitatea verificărilor şi de numărul de zile de îngrijiri medicale primite de muncitor vom dispune”, a declarat Daniel Păcurariu, directorul I.T.M. Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More