Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Accident evitat în ultima clipă. Șoferul unui BMW face ce-l taie capul în trafic – VIDEO

0 52

someseanul-trafictube ploaie valcele

Pe o ploaie torențială și în cazul unui carosabil umed, un accident de circulație poate avea loc foarte ușor. Asta mai ales dacă șoferii nu respectă regulile de circulație și nici pe ceilalți participanți la trafic.

Un filmuleț postat pe trafictube.ro arată o situație de pe drumul național 1, la ieșire din localitatea Vâlcele.  Un șofer care circula pe prima bandă s-a trezit cu un autoturism BMW în față, care era aproape să-i taie calea. Puțin a lipsit ca cele două mașini să intre în coliziune, doar viteza de reacție a primului șofer, care a frânat brusc, a făcut ca accidentul să fie evitat.

Șoferul BMW-ului înmatriculat în Timișoara, care circula pe banda a doua, încalcă marcajul de pe carosabil și este aproape să intre într-o mașină oprită pe aceeași bandă pentru a vira la stânga. Face brusc o manevră de virare spre dreapta, pentru a evita impactul, și este cât pe ce să intre în mașina care circula pe prima bandă, care circula regulamentar.

Întreaga scenă este surprinsă de camera amplasată pe bordul autoturismului care circula pe prima bandă, imaginile fiind postate apoi pe canalul YouTube trafictube.ro.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More