Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Accident feroviar la Apahida. Un tir a fost lovit de un tren

0 118

Foto:realitatea.netLa data de 7 iulie, ora 12:50, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, pe raza comunei Apahida, la o trecere la nivel cu calea ferată, s-a produs o coliziune între un tren şi un tir.

La faţa locului, poliţiştii au stabilit că la trecerea la nivel cu calea ferată, fără bariere cu semnale acustice şi luminoase, de pe raza localităţii Sânicoară, un tren, care circula pe relaţia Satu Mare – Cluj-Napoca, a surprins un tir.

Bărbatul de 37 de ani, din Dâmboviţa, şofer al autovehiculului, nu s-ar fi asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată, fiind surprins şi accidentat de locomotiva trenului.
În urma accidentului, nu au fost victime, înregistrându-se doar pagube materiale.
Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.
***
Majoritatea evenimentelor de acest gen au avut loc ca urmare a nerespectării normelor rutiere privind trecerea la nivel cu calea ferată, de către conducătorii vehiculelor.
În zonele neprevăzute cu semnale acustice şi luminoase, ori cu bariere, conducătorii auto trebuie să se asigure temeinic înainte de a proceda la traversarea unei treceri la nivel cu calea ferată.
Cele câteva momente în care trebuie să aşteptaţi la barieră, precum şi o asigurare temeinică la traversarea căii ferate, pot face diferenţa între un drum liniştit şi o tragedie!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More