Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Accident feroviar la Ilva Mică

0 64

Un autoturism condus de o femeie de 28 de ani a fost lovit în plin de un ten la o trecere la nivel cu calea ferată pe raza localității Ilva Mică. Două persoane au fost rănite, iar circulația feroviară a fost blocată.

Autoturismul era condus de o femeie de 28 de ani din, care era în mașină cu mama sa, ambele fiind din Ilva Mică. Șoferița nu s-a asigurat corespunzător la trecerea la nivel cu calea ferată și autoturismul a fost lovit în plin de trenul Regio 5701 Suceava – Ilva Mică.

În urma impactului, atât autoturismul cât și locomotiva au suferit daune, trenul fiind staționat iar circulația feroviară oprită aproape o oră până la remediera daunelor. Autoturismul Volkswagen Golf a fost târât peste 100 de metri pe cale ferată, ajungând apoi într-un șanț.

Femeia de la volan a suferit răni ușoare și a fost transportată la spitalul din Năsăud, însă mama acesteia a fost rănită mai grav. Ea a fost scoasă din mașină de pompierii militari, după manevrele de descarcerare fiind transportată la spital.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More