Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Accident grav în Cluj. Poliția caută șoferul fugit de la locul faptei

1 1.605

Un accident grav s-a înregistrat azi pe o stradă din municipiul Cluj. Poliția solicită informații pentru identificarea șoferului care a fugit de la locul accidentului.

Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată, la data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 09:38, despre faptul că pe strada Corneliu Coposu, în dreptul imobilului cu numărul 62, pe trecerea de pietoni s-a produs un grav accident de circulaţie.

Un pieton a fost accidentat de un autorutism marca OPEL VECTRA de culoare gri metalizat, al cărui conducător auto şi-a continuat apoi deplasarea, părăsind locul accidentului.

Poliţiştii clujeni, solicită tuturor celor care au informaţii legate de acest autoturism, OPEL VECTRA, culoare gri metalizat cu numărul BV – 88 – SBA să sune la cea mai apropiată unitate de poliţie sau la 112.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. fodor ramona spune

    Dacă sunteți VICTIMA unui accident rutier ,vă pot ajuta prin Centrul european de despagubiri europene în caz de accident rutier sau agresiune să obtineti sume bănești substantiale .Contact 0770420316.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More