Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Accident grav la o firmă din Dej. Un bărbat și-a prins capul într-o mașină de balotat deșeuri – FOTO/VIDEO

0 3.188

Forțele de intervenție acționează pentru a salva viața unui bărbat prins într-o presă de balotat.

Conform ISU Cluj, forțele de intervenție au fost alertate asupra faptului că un bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani, ar fi rămas prins într-o presă de balotat din cadrul firmei S.C. SERALEX din Dej, situată pe strada Bistriței.

Din ultimele informații victima a rămas cu capul prins în utilaj. Se pare că bărbatul era singur în momentul producerii accidentului și a fost descoperit ulterior de un coleg care a oprit utilajul și a alertat forțele de intervenție.

Medicii ajunși la fața locului au început manevrele standard de 45 de minute de resuscitare într-o încercare disperată de a salva viața bărbatului. Inima bărbatului de 40 de ani din Ocna Dej a fost pornită de mai multe ori cu ajutorul electroșocurilor.

ACTUALIZARE:

Din păcate eforturile echipei de salvare s-au dovedit a fi în zadar deoarece după 50 de minute de resuscitare inima bărbatului a cedat. Medicii au fost nevoiți să declare decesul bărbatului.

O echipă de criminaliști a Poliției Municipiului Dej a demarat cercetările în acest caz, care este cercetat din punctul de vedere al unui accident de muncă. Inspectorii ITM vor desfășura și ei cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs tragedia și dacă au fost respectate toate normele legale privind securitatea la locul de muncă.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.