Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Accident grav la o firmă din Dej. Un bărbat și-a prins capul într-o mașină de balotat deșeuri – FOTO/VIDEO

0 3.405

Forțele de intervenție acționează pentru a salva viața unui bărbat prins într-o presă de balotat.

Conform ISU Cluj, forțele de intervenție au fost alertate asupra faptului că un bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani, ar fi rămas prins într-o presă de balotat din cadrul firmei S.C. SERALEX din Dej, situată pe strada Bistriței.

Din ultimele informații victima a rămas cu capul prins în utilaj. Se pare că bărbatul era singur în momentul producerii accidentului și a fost descoperit ulterior de un coleg care a oprit utilajul și a alertat forțele de intervenție.

Medicii ajunși la fața locului au început manevrele standard de 45 de minute de resuscitare într-o încercare disperată de a salva viața bărbatului. Inima bărbatului de 40 de ani din Ocna Dej a fost pornită de mai multe ori cu ajutorul electroșocurilor.

ACTUALIZARE:

Din păcate eforturile echipei de salvare s-au dovedit a fi în zadar deoarece după 50 de minute de resuscitare inima bărbatului a cedat. Medicii au fost nevoiți să declare decesul bărbatului.

O echipă de criminaliști a Poliției Municipiului Dej a demarat cercetările în acest caz, care este cercetat din punctul de vedere al unui accident de muncă. Inspectorii ITM vor desfășura și ei cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs tragedia și dacă au fost respectate toate normele legale privind securitatea la locul de muncă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More