Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Accident la Cășeiu. De beat ce era, un biciclist a căzut într-un canal

0 35

spitalul municipal dej

Un biciclist în vârstă de 44 de ani din Cășeiu a ajuns ieri la spital după ce s-a dezechilibrat și a căzut în șanț. Inițial a refuzat transportul la spital, dar după câteva ore, trezindu-se din beție, s-a prezentat la spital spunând că a fost victima unui accident rutier.

Poliţia municipiului Dej a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că în localitatea Căşeiu, în canalul din partea dreaptă a D.N.1C, pe sensul de mers Dej – Baia Mare, se află căzută o persoană de sex masculin.

Din cercetările efectuate a rezultat că un bărbat de 44 ani, din Căşeiu, în timp se deplasa pe DN 1C, pe bicicletă, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a dezechilibrat şi a căzut în canalul din partea dreaptă a drumului, rănindu-se uşor.

Bărbatul a refuzat iniţial să se deplaseze la unitatea medicală, iar la orele 16:30 s-a primit o sesizare de la Spitalul Municipal Dej despre faptul că acesta a solicitat internarea, prezentându-se ca victimă a unui accident rutier.

Ulterior, conducătorul bicicletei a părăsit Spitalul Municipal Dej, refuzând internarea.

Poliţiştii efectuează verificări pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs incidentul.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More