Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Accident la Dej. O femeie și fetița ei au fost rănite

0 46

La data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 08:00, pe strada Eroilor, din municipiul  Dej, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane.

 Conform primelor verificări, o femeie, de 29 de ani, din Dej, în calitate de pieton, s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii Eroilor, din Dej, fiind astfel acroşată şi rănită de un autovehicul. De asemenea, o minoră de 1 an şi 6 luni, care se afla în braţele femeii angajate în traversare, a fost rănită.

”Victimele au fost transportate la unitatea spitalicească din Dej, pentru îngrjiri de specialitate”, precizează comunicatul IPJ Cluj.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

RECOMANDĂRI PENTRU PIETONI:

Traversaţi numai pe la trecerile semnalizate! Nu traversaţi prin faţa sau spatele autovehiculelor oprite!

La orice traversare, opriţi-vă în afara părţii carosabile, asiguraţi-vă din stânga, din dreapta şi apoi din stânga din nou!

Apreciaţi corect timpul necesar pentru a traversa în siguranţă şi luaţi în calcul că atunci când traversaţi străzi cu mai multe benzi pe sens sau când vă aflaţi într-o zonă cu regim de viteză ridicat trebuie sa fiţi mai prudenţi!

Traversaţi perpendicular pe axul drumului, în pas vioi – drumul cel mai scurt ce reduce timpul de expunere la pericol! Daţi şoferilor timp suficient pentru a opri înainte de a vă angaja în traversare!

Când traversaţi prin alt loc decât trecerile marcate, autovehiculele au prioritate – este responsabilitatea dumneavoastră să vă asiguraţi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.