Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Accident la Dej. O femeie și fetița ei au fost rănite

0 90

La data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 08:00, pe strada Eroilor, din municipiul  Dej, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane.

 Conform primelor verificări, o femeie, de 29 de ani, din Dej, în calitate de pieton, s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii Eroilor, din Dej, fiind astfel acroşată şi rănită de un autovehicul. De asemenea, o minoră de 1 an şi 6 luni, care se afla în braţele femeii angajate în traversare, a fost rănită.

”Victimele au fost transportate la unitatea spitalicească din Dej, pentru îngrjiri de specialitate”, precizează comunicatul IPJ Cluj.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

RECOMANDĂRI PENTRU PIETONI:

Traversaţi numai pe la trecerile semnalizate! Nu traversaţi prin faţa sau spatele autovehiculelor oprite!

La orice traversare, opriţi-vă în afara părţii carosabile, asiguraţi-vă din stânga, din dreapta şi apoi din stânga din nou!

Apreciaţi corect timpul necesar pentru a traversa în siguranţă şi luaţi în calcul că atunci când traversaţi străzi cu mai multe benzi pe sens sau când vă aflaţi într-o zonă cu regim de viteză ridicat trebuie sa fiţi mai prudenţi!

Traversaţi perpendicular pe axul drumului, în pas vioi – drumul cel mai scurt ce reduce timpul de expunere la pericol! Daţi şoferilor timp suficient pentru a opri înainte de a vă angaja în traversare!

Când traversaţi prin alt loc decât trecerile marcate, autovehiculele au prioritate – este responsabilitatea dumneavoastră să vă asiguraţi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More