Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Accident la Dej. Un autotren a rupt un parapet și o țeavă de gaz, apoi a rupt un stâlp de beton – FOTO/VIDEO

1 75

Accident spectaculos de circulație pe strada 1 Mai din Dej, joi în jurul orei 15:30. Un autotren scăpat de sub control a rupt parapetul de pe marginea drumului,  distrugând apoi o țeavă de gaz, un stâlp de beton și gardul unei case.

Șoferul autotrenului, un tânăr din Dej, circula spre centrul orașului pe șoseaua de centură. Într-o curbă la stânga, din cauza carosabilului umed, conducătorul auto a scăpat autotrenul de sub control, mastodontul luând-o către clădirile de pe partea dreaptă.

În încercarea de a redresa autotrenul, șoferul a tras tare de volan spre stânga, însă autovehiculul a intrat pe contrasens, unde a rupt parapetul metalic de pe marginea drumului, căzând apoi pe trotuarul aflat sub nivelul șoselei. Aici, autotrenul și-a continuat parcursul câțiva metri, rupând o țeavă de gaz și gardul proprietății din apropiere.

Din fericire, doar un miracol a făcut ca în acel moment nicio mașină să nu circule din sens opus sau vreo persoană să se afle pe trotuarul respectiv.

Chiar dacă autotrenul și capul tractor al acestuia au suferit serioase daune, șoferul a scăpat fără nicio zgârietură.

Reprezentanți ai companiei de gaze dar și cei de la Electrica au intervenit la scurt timp în zonă, pentru a evalua pagubele. Până la acel moment, pompierii detașamentului din Dej dar și polițiștii și jandarmii au ținut mulțimea de curioși la distanță, existând pericolul unei explozii.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1009130885816345.1073742074.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. adriano spune

    dumnezeu nu doarme tecarule

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More