Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Accident la Dej. Un autotrailer militar a acroșat un autoturism – VIDEO

0 2.054

Circulația rutieră în cartierul dejean Dealul Florilor a fost complet blocată azi, preț de câteva zeci de minute, din cauza unui accident de circulație care s-a produs în zona comercială.

Un autotrailer al unității militare de pe Dealul Florilor, care tracta o remorcă pe care se afla un TAB, autovehicul de mari dimensiuni al armatei, a acroșat un autoturism care era parcat pe trotuar.

Având în vedere dimensiunile mari ale autotrailerului, care circula pe strada Dobrogeanu Gherea înspre intersecția cu strada Ecaterina Teodoroiu, acesta nu s-a putut încadra pentru a circula în sensul giratoriu, astfel că a urmat o direcția de deplasare înainte.

Încercând să evite un autoturism care era oprit neregulamentar în dreptul sensului giratoriu, autovehiculul armatei a acroșat cu partea din spate a remorcii un alt autoturism, care era parcat pe trotuar.

Un echipaj al Poliției Rutiere Dej s-a deplasat la fața locului, șoferul autovehiculului militar fiind testat cu aparatul etilotest, care a indicat că nu avea alcoolemie.

Urmează ca împrejurările evenimentului rutier să fie elucidate iar proprietarul autoturismului, care a fost serios avariat pe partea stângă, să-și recupereze pe cale amiabilă paguba.

Circulația rutieră în zonă a fost paralizată câteva zeci de minute, până la finalizarea cercetărilor și reluarea deplasării autovehiculului armatei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More