Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Accident la Dej. A zburat cu mașina într-un nuc, apoi a plecat de la locul accidentului – FOTO/VIDEO

0 67

Un apel la 112 a anunțat marți, în jurul orei 13:30, că un accident de circulație a avut loc în Dej, pe strada Șomcutului.

Un echipaj de descarcerare de la Detașamentul de Pompieri din Dej și o ambulanță au pornit imediat spre locul accidentului, însă echipajele de salvare n-au observat mașina aterizată în grădina unui localnic și au trecut mai departe spre Viile Dejului. Ajunși în Șomcutul Mic, salvatorii s-au întors din drum, fiind anunțați că trecuseră de locul accidentului.

Aici, pompierii și personalul de pe ambulanță nu au găsit decât câțiva vecini, care ieșiseră din case să vadă ce s-a întâmplat. Pompierii au deconectat bateria autoturismului, timp în care polițiștii ajunși la locul accidentului au început să-l caute pe șoferul autoturismului.

Acesta luase o femeie la ocazie de la Dej, iar după producerea accidentului a părăsit locul faptei. Femeia a coborât și ea din mașină, adăpostindu-se într-o casă din zonă. Aici au găsit-o cei de la ambulanță, însă, din fericire, femeia nu era rănită.

Șoferul autoturismului a fost și el găsit de polițiști, la aproape un kilometru depărtare, îndreptându-se spre centrul Dejului.

Potrivit oamenilor care locuiesc în zonă, bărbatul a coborât singur de la volan, apoi a luat-o pe jos spre oraș, fără să declare accidentul. Din câte se pare, acesta a pierdut controlul volanului într-o curbă, mașina a ieșit de pe carosabil pe un podeț de beton, după care a rupt un stâlp al unui gard și gardul, dar și un nuc dintr-o mică livadă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă mașina este aproape în totalitate distrusă.

Rămâne ca polițiștii să stabilească toate împrejurările producerii accidentului, iar conducătorul auto va fi acuzat, printre altele și de părăsirea locului accidentului fără încuviințarea oamenilor legii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More