Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Accident la Gherla. Un tânăr teribilist cu BMW a intrat cu mașina într-un chioșc alimentar – FOTO/VIDEO

0 72

Viteza și teribilismul, dar și lipsa de experiență, nu fac casă bună cu șofatul, mai ales pe timp de iarnă. O dovedește încă o dată, dacă mai era nevoie, un tânăr de 19 ani din Gherla, care a provocat un accident de circulație sâmbătă seara în localitate.

Accidentul s-a produs în jurul orei 19, la intersecția străzilor Bobâlna și Fierarilor.

Potrivit primelor informații primite de la fața locului, tânărul de 19 ani, la volanul unui autoturism BMW, se deplasa pe strada Bobâlna, în spatele unei alte mașini. La un moment dat, tânărul ar fi intenționat să depășească autoturismul din fața lui, însă a părăsit carosabilul, mașina ajungând pe trotuar, unde a lovit în plin un chioșc alimentar.

Deși mașina a fost serios avariată iar chioșcul alimentar a suferit daune însemnate, adolescentul a scăpat fără să fie rănit, accidentul soldându-se doar cu pagube materiale.

Potrivit martorilor, nu este prima dată când tânărul cu BMW se dă în spectacol pe străzile din Gherla, unii oameni din localitate povestind că acesta este un obișnuit al ”liniuțelor” ilegale. Este însă pentru prima dată când își lovește în asemenea manieră ”bijuteria” cu patru roți. Probabil, această pățanie îi va fi învățătură de minte tânărului șofer să o lase mai moale cu pedala de accelerație și să respecte regulile rutiere.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More