Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Accident live pe autostradă surprins de un tânăr din Dej. Acesta a sărit imediat din TIR pentru a acorda primul ajutor – VIDEO

1 354

Un tânăr din Dej, șofer pe un autotren de transport internațional, a surprins pe camera amplasată la bordul autovehiculului un grav accident de circulație petrecut pe o autostradă din Italia. Dejeanul a sărit imediat din cabină pentru a acorda ajutor persoanelor implicate în accident.

Gestul tânărului din Dej este unul demn de toată stima. A observat accidentul (filmat cu camera de bord) și imediat după producerea evenimentului a coborât din autovehicul pentru a sări în sprijinul victimelor.

Potrivit acestuia, femeia de la volanul autoturismului Alfa Romeo a rămas fără combustibil pe autostradă și i s-a oprit motorul. În acel moment, un TIR care venea din spate a lovit autoturismul, pe care l-a proiectat în parapet, după care TIR-ul s-a răsturnat pe carosabil. O autoutilitară a fost și ea implicată în accident, aceasta încercând să evite, a fost lovită de TIR și s-a răsturnat apoi în afara carosabilului.

Conform presei italiene, accidentul s-a petrecut ieri pe autostrada A1, care face legătura între Modena și Bologna. Femeia de 47 de ani de la volanul autoturismului Alfa Romeo a fost grav rănită, fiind transportată la spital.

Dacă ceilalți participanți la trafic au evitat pe cât se poate zona accidentului și și-au continuat drumul, Vlad Cozac, tânărul din Dej care a asistat pe viu la teribilul accident, a sărit imediat să dea o mână de ajutor. Acestuia i s-au alăturat apoi și alți șoferi și pasageri care treceau prin zonă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Mandrean Paul spune

    Toata stima!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More