Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Accident pe autostrada Turda-Borș. Mașina zbura cu 236 km/h – VIDEO

1 77

O maşină ce rula cu 236 km/h pe Autostrada 3 Turda-Borş a intrat în derapaj şi a lovit parapeţii metalici ai autostrăzii din partea dreaptă a direcţiei de deplasare, şoferul motivând că i-a sunat telefonul, potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Duminică, în jurul orei 13:51, un bărbat în vârstă de 20 de ani, din Alba-Iulia, a pierdut controlul maşinii, în timp ce se afla pe Autostrada 3 Turda-Borş, în dreptul km15+900 m , calea 2.

Şoferul a motivat că i-a sunat telefonul, moment în care a intrat în derapaj şi a lovit parapeţii metalici ai autostrăzii din partea dreaptă a direcţiei de deplasare.

Accidentul rutier a fost filmat şi înregistrat video de aparatul radar, autoturismul fiind înregistrat circulând cu viteza de 236km/h.

Accidentul s-a soldat, din fericire, doar cu pagube materiale.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), până la înlaturarea obstacolului, în zonă s-a circulat pe banda de urgenţă, pe o distanţă de aproximativ 300m.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Cos Min spune

    20 de ani….experienţă ioc….teribilism….rezultate?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More